Go to Top

Privatlivspolitik

Vikar4’s privatlivspolitik

Opdateret pr. 22. november 2014

Vikar4 er en privatejet virksomhed, hvis hovedformål er at drive forretning gennem rekruttering af personale til andre virksomheder.

Følgende privatlivspolitik er gældende for

Vikar4
Skovhuse 22
9475 Bælum
www.vikar4.dk

Du kan finde følgende information på denne side

1. Beskyttelse af privatlivet
2. Indsamling og anvendelse af information
3. Brug af teknologier
4. Links
5. Videregivelse af oplysninger
6. Kontrol med personlig data
7. Klager over informationsindsamling og anvendelse
8. Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

1. Beskyttelse af privatlivet

Med Vikar4’s privatlivspolitik ønsker vi at forklare, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de personoplysninger, vi har om dig. Privatlivspolitikken beskriver også dine muligheder for at gå ind og revidere i oplysningerne. Det er organisationens målsætning at beskytte dine oplysninger, uanset hvorfra de indsamles, videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger forstås som oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Dvs. for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, email-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Vikar4 er opmærksom på, at der i særlig grad skal være opmærksomhed på at beskytte børn og unges privatliv. Vi registrerer ikke oplysninger fra børn og unge udover en automatisk indsamling af data til statistiske formål. Vores privatlivspolitik er dermed også gældende for beskyttelse af børn og unges personlige oplysninger.

2. Indsamling af og anvendelse af information

Som hovedregel kan du besøge Vikar4.dk uden at afgive personlige oplysninger om dig selv. Du kan dog vælge selv at afgive visse personlige informationer om dig selv, f.eks. din email adresse, hvis du ønsker vi kontakter dig vedrørende jobs mv. Hvordan vi indsamler og anvender de personlige oplysninger, du selv angiver, er nærmere beskrevet i underafsnittet om Indsamling og anvendelse informationer afgivet personligt.

Udover den information, som du selv angiver til os, angiver din computer automatisk nogle data, som vi indsamler til f.eks. statistisk brug. Disse informationer samt, hvordan vi anvender dem, er nærmere beskrevet i underafsnittet om Indsamling og anvendelse af automatisk afgivne informationer.

2.1 Indsamling og anvendelse af automatisk afgivne informationer

Besøger du Vikar4.dk  for at læse eller downloade materiale, indsamler og gemmer vi den information, som din computer automatisk afgiver. Informationen samles i en såkaldt serverlog og omfatter:

  • Tidspunktet for dit besøg på hjemmesiden
  • Adressen (url) på den besøgte side
  • Browsertype
  • Operativsystem
  • Geografisk område, herunder land & by
  • Url på referencesiden (den side du kommer fra)
  • Din internetudbyder

De nævnte informationer bliver indsamlet til brug for statistiske formål. Vi bruger og analyserer på informationen, så vi kan identificere trends og brugsmønstre på vores hjemmeside, for at kunne optimere og forbedre indhold, hvilket både kommer til hjemmesidens og brugerens fordel.

Vikar4.dk bruger desuden Google Analytics, der registrerer klikadfærd, som automatisk opfanger og registrerer, hvad du klikker på i Vikar.dk universet. Google Analytics bruges for at gøre Vikar4.dk så nem og relevant som muligt for dig som bruger. Klikadfærden kobles ikke med personlig information om en bruger af Vikar4.dk medmindre det kræves af undersøgelser på juridisk grundlag i forbindelse med kriminalitet og sikkerhedsbrud.

2.2 Indsamling og anvendelse informationer afgivet personligt

Det kan være nødvendigt som bruger af en hjemmeside selv at afgive personlige informationer for at få en given services. For eksempel kan du ikke få adgang til din årsopgørelse hos SKAT uden at du på forhånd har identificeret dig (via digital signatur eller tast-selv kode) overfor SKAT. Du er således nødt til frivilligt at afgive information om din identitet før du kan få adgang til servicen. Ligeledes er det også nødvendigt at afgive din e-mail adresse, før du kan benytte dig af en nyhedsbrevsservice. Har servicen ikke din e-mail adresse, kan brevet jo ikke sendes ud. Efterfølgende er listet de services vi tilbyder på Vikar4.dk og hvilke informationer vi indsamler i forbindelse hermed, samt hvordan vi behandler dem.

2.2.1 Kontakt via email

Hvis du kontakter os via e-mail, anbefaler vi, at du bruger sikker og krypteret kommunikation. Vi bruger kun dine personlige data i e-mailen til at besvare din henvendelse og for at kunne give dig den ønskede information. Hvis din henvendelse vedrører en konkret sag, eller henvendelsen giver anledning til at oprette en sag, bliver den arkiveret elektronisk på sagen. Sagens dokumenter vil være omfattet af reglerne i offentligheds- og forvaltningsloven på linje med vikar4’s øvrige korrespondance. Vikar4 indsamler aldrig supplerende oplysninger om dig fra tredjemand. Ønsker vi at bruge dine oplysninger til et formål, der ikke er i overensstemmelse med det specificerede eller med lovmæssig hjemmel, indhenter vi dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde et samtykke ved at kontakte job@vikar4.dk

3. Brug af teknologier

Der bruges forskellige teknologier på hjemmesider til at indsamle information – både personlig og i mere anonym form. Dette afsnit beskriver de teknologier, vi bruger på Vikar4.dk

3.1 Brug af cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Du kan til enhver tid blokere eller slette cookies på dine computer.  Vi forbinder ikke information, der er gemt i en brugers cookie med andet personlig information om brugeren. Du finder en vejledning til håndtering af cookies her.

Der kan dog ikke garanteres for, at det ikke vil gå udover brugeroplevelsen på Vikar4.dk

Formålet med at bruge cookies på vikar4.dk er følgende:

  • Teknisk funktionalitet, så siden kan huske dine indstillinger
  • Trafikmåling så vi ved, hvor mange, der besøger vores website
3.1.2 Google Analytics

Vikar4.dk anvender desuden cookies fra følgende tredjepart, der har adgang til de pågældende cookies.Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.Du kan fravælge cookies fra Google Analytics ved at følge Google’s vejledning her.

Vikar4’s hjemmeside indeholder links til information, der er skrevet og vedligeholdt af andre offentlige og/eller private institutioner. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du Vikar4’s hjemmeside. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse eksterne parters privatlivspolitik.

5. Videregivelse af oplysninger

Enhver form for registrering på Vikar4.dk er valgfri. Vælger du ikke at registrere dig eller afgive personlig information, kan du stadig bruge Vikar4.dk Der kan dog være tjenester, som du ikke har mulighed for at få den fulde udnyttelse af.

Personoplysninger på Vikar4.dk videregives kun til interne afdelinger i Vikar4 for at opfylde supportforpligtigelser. Vikar4 videregiver kun personlige data til myndighederne i den udstrækning, lovgivningen kræver det.

Vikar4 videregiver aldrig personoplysninger til øvrige tredjeparter.

6. Kontrol med personlig data

Du kan til enhver tid spørge os, om vi opbevarer personlig information om dig, og du kan også bede om at få en kopi af de personlige data, vi har om dig. Før vi sender personlig information til dig, vil vi bede dig om at identificere dig. Kan du ikke bevise din hævdede identitet, forbeholder vi os retten til at nægte at sende dig personlig information. Du kan selvfølgelig bede om begrundet svar for denne handling og udfordre svaret.

Vi vil gøre en stor indsats for at sende dig den ønskede information indenfor rimelig tid. Du kan på ethvert tidspunkt anmode om, at vi sletter eller retter din personlige information i vores registreringer.

Kontakt job@vikar4.dk for anmodninger af ovenstående karakter, eller skriv til os på følgende adresse:

Vikar4
Skovhusevej 22
9574 Bælum
www.vikar4.dk

Der kræves dog bevis for din hævdede identitet.

7. Klager over informationsindsamling og anvendelse

Vikar4 er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af Vikar4.dk, eller ved anden interaktion med Vikar4 kan du klage til Datatilsynet over Vikar4’s praksis.

Datatilsynets kontakt oplysninger fremgår nedenfor.

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K

Telefon: 3319 3200

Fax: 3319 3218

E-post dt@datatilsynet.dk

Web http://www.datatilsynet.dk

Du kan læse mere om rettigheder og klagemuligheder her.

8. Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

Du kan altid øverst i vores privatlivspolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret.